Projecte TIC-TAC

bg-inv-dig-ict-banner

Projecte d’integració avançada de les TIC  a l’aprenentatge.

L’INS Terres de Ponent desenvolupa un pla d’integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per a l’aprenentatge en totes les àrees del currículum. Això comporta l’ús dels ordinadors i de les noves tecnologies des de totes les aules i tots els espais on es desenvolupen les tasques educatives.

Disposem d’una web de centre amb recursos educatius per complementar i reforçar l’ensenyament presencial.

moodle-logo

Moltes matèries ja no utilitzen llibres de text sinó que utilitzen materials digitals que els professors del centre han desenvolupat o col·leccionat i que presenten als alumnes mitjançant la plataforma educativa Moodle, Google Drive, Dropbox, entre altres.

 

Arduino_Logo.svg

Des del departament de Tecnologies s’ha apostat molt fort per a ensenyar als alumnes robòtica mitjançant aquestes plaques integrades anomenades ARDUINO (hardware lliure) que permetrà als alumnes adquirir i completar uns coneixements relacionats amb la tecnologia, l’electrònica i la robòtica que d’altra manera seria molt complexa.

preview-android-logo-MjQ1MQ==

Des del departament d’informàtica s’ha començat amb el projecte EduApplications i aprenem a crear aplicacions per a mòbils tant per Android com per IOS.

logo-actic

A partir del pròxim curs s’iniciarà una matèria d’informàtica amb la intenció de preparar als alumnes de primer i segon de Batxillerat per al segon nivell ACTIC. D’aquesta manera els alumnes que així ho desitgin i superin les proves podran incloure al seu currículum aquesta certificació tant demanada actualment al mercat laboral.